APPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY TO EVALUATE THE EFFECT OF THE CONCENTRATION OF SUGAR AND COMMERCIALS STARTERS ON THE FERMENTATION KINETICS OF YOGURT

Título traducido de la contribución: APPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY TO EVALUATE THE EFFECT OF THE CONCENTRATION OF SUGAR AND COMMERCIALS STARTERS ON THE FERMENTATION KINETICS OF YOGURT

Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Autor Corresponsal), Jenny Marcela Rodriguez Bernal (Primer Autor), Johanna Andrea Serna Jimenez (Segundo Autor), Maria Angelica Uribe Bohorquez (Tercer Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

12 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónAPPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY TO EVALUATE THE EFFECT OF THE CONCENTRATION OF SUGAR AND COMMERCIALS STARTERS ON THE FERMENTATION KINETICS OF YOGURT
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)213-225
Número de páginas12
PublicaciónRevista Mexicana de Ingeniería Química
EstadoPublicada - 1 feb. 2014

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q3

ISI- Q Quartil

  • Q3

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto