Bioaccessibility assay, antioxidant activity and consumer-oriented sensory analysis of Beta vulgaris by-product encapsulated in Ca(II)-alginate beads for different foods

Título traducido de la contribución: Bioaccessibility assay, antioxidant activity and consumer-oriented sensory analysis of Beta vulgaris by-product encapsulated in Ca(II)-alginate beads for different foods

Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Cuarto Autor), Patricio Román Santagapita (Otro Numero de Autor), Mercedes Perullini (Otro Numero de Autor), Tatiana Rocío Aguirre Calvo (Primer Autor), Natalia Sosa (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónBioaccessibility assay, antioxidant activity and consumer-oriented sensory analysis of Beta vulgaris by-product encapsulated in Ca(II)-alginate beads for different foods
Idioma originalIndefinido/desconocido
PublicaciónFood Chemistry: Molecular Sciences
DOI
EstadoPublicada - 30 dic. 2022

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q4

ISI- Q Quartil

  • Ninguno

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto