Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods

Título traducido de la contribución: Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods

Luz Indira Sotelo Diaz (Autor Corresponsal), Annamaria Filomena Ambrosio (Primer Autor), Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

29 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónChanges of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)68-78
Número de páginas10
PublicaciónFood Science and Technology International
DOI
EstadoPublicada - 27 ene. 2015

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q2

ISI- Q Quartil

  • Ninguno

Categoría Publindex

  • A2

Citar esto