Chemical Characterization of Quality-Related Compounds in Cocoa Matrices: An Overview of Analytical Methods Applied for Their Analysis

Título traducido de la contribución: Chemical Characterization of Quality-Related Compounds in Cocoa Matrices: An Overview of Analytical Methods Applied for Their Analysis

Lili Dahiana Becerra Garcia (Estudiante de doctorado), Ruth Yolanda Ruiz Pardo (Director de tesis), Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Segundo Autor), Jader Rodríguez Cortina (Asesor de tesis), Sebastián Escobar Parra (Asesor de tesis)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículo de revisiónrevisión exhaustiva

5 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónChemical Characterization of Quality-Related Compounds in Cocoa Matrices: An Overview of Analytical Methods Applied for Their Analysis
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)689-717
Número de páginas28
PublicaciónCRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY
DOI
EstadoPublicada - 1 feb. 2023

Clasificación de Articulo

  • Articulo Revision

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • A1

Citar esto