Coffee extraction: A review of parameters and their influence on the physicochemical characteristics and flavour of coffee brews

Título traducido de la contribución: Coffee extraction: A review of parameters and their influence on the physicochemical characteristics and flavour of coffee brews

Nancy Marleny Cordoba Castro (Estudiante de doctorado), Ruth Yolanda Ruiz Pardo (Autor Corresponsal), Fabian Leonardo Moreno Moreno (Tercer Autor), Mario Roberto Fernandez Alduenda (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículo de revisiónrevisión exhaustiva

190 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónCoffee extraction: A review of parameters and their influence on the physicochemical characteristics and flavour of coffee brews
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)45-60
Número de páginas15
PublicaciónTrends in food science ; technology
DOI
EstadoPublicada - 13 may. 2020

Clasificación de Articulo

  • Articulo Revision

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto