Effect of homogenization methods on the physical stability of nutrition grade nanoliposomes used for encapsulating high oleic palm oil.

Título traducido de la contribución: Effect of homogenization methods on the physical stability of nutrition grade nanoliposomes used for encapsulating high oleic palm oil.

Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Autor Corresponsal), Juan David Beltran Hernandez (Primer Autor), Leidy Yineth Ricaurte Puentes (Segundo Autor), Katherine Bauer Estrada (Tercer Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

35 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónEffect of homogenization methods on the physical stability of nutrition grade nanoliposomes used for encapsulating high oleic palm oil.
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)1-8
Número de páginas7
PublicaciónLWT- Food Science and Technology
DOI
EstadoPublicada - 2 nov. 2019

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto