Effect of porous structure and spreading pressure on the storage stability of red onion microcapsules produced by spray freezing into liquid cryogenic and spray drying

Título traducido de la contribución: Effect of porous structure and spreading pressure on the storage stability of red onion microcapsules produced by spray freezing into liquid cryogenic and spray drying

Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Tercer Autor), Marisol Castillo Morales (Cuarto Autor), Enrique Flores Andrade (Autor Corresponsal), U.R. Marín Castro (Otro Numero de Autor), Luz A Pascual Pineda (Primer Autor), Martha Paola Rascón (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

17 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónEffect of porous structure and spreading pressure on the storage stability of red onion microcapsules produced by spray freezing into liquid cryogenic and spray drying
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)65-72
Número de páginas7
PublicaciónJournal of Food Engineering
DOI
EstadoPublicada - 12 oct. 2018

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto