Effectiveness of High Power Ultrasound for Surimi-Based Preparation of Lionfish (Pterois volitans) Patties by Textural, Sensory and Shape Preference

Título traducido de la contribución: Effectiveness of High Power Ultrasound for Surimi-Based Preparation of Lionfish (Pterois volitans) Patties by Textural, Sensory and Shape Preference

Gabriela Rabe Caez Ramirez (Cuarto Autor), Annamaria Filomena Ambrosio (Autor Corresponsal), Luis Miguel Jimenez Muñoz (Primer Autor), Luz Indira Sotelo Diaz (Segundo Autor), Carlos Jose Salgado Rohner (Tercer Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

5 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónEffectiveness of High Power Ultrasound for Surimi-Based Preparation of Lionfish (Pterois volitans) Patties by Textural, Sensory and Shape Preference
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)89-102
Número de páginas13
PublicaciónJournal of culinary Science ; Technology
DOI
EstadoPublicada - 4 jun. 2019

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q3

ISI- Q Quartil

  • Ninguno

Categoría Publindex

  • B

Citar esto