In-vitro digestion of high-oleic palm oil nanoliposomes prepared with unpurified soy lecithin: physical stability and nano-liposome digestibility

Título traducido de la contribución: In-vitro digestion of high-oleic palm oil nanoliposomes prepared with unpurified soy lecithin: physical stability and nano-liposome digestibility

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

36 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónIn-vitro digestion of high-oleic palm oil nanoliposomes prepared with unpurified soy lecithin: physical stability and nano-liposome digestibility
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)1-5
Número de páginas4
PublicaciónColloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspect
DOI
EstadoPublicada - 24 jun. 2019

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q2

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto