Interactions between polyphenols from Theobroma cacao and Lactobacillales to evaluate the potential of a combined strategy for intestinal free-fatty acid removal

Título traducido de la contribución: Interactions between polyphenols from Theobroma cacao and Lactobacillales to evaluate the potential of a combined strategy for intestinal free-fatty acid removal

Luis Alejandro Acosta Gonzalez (Autor Corresponsal), Samuel Alejandro Quiroz Eraso (Estudiante de maestría), Gina Paola Del Carmen Rodriguez Castaño (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónInteractions between polyphenols from Theobroma cacao and Lactobacillales to evaluate the potential of a combined strategy for intestinal free-fatty acid removal
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)1-9
Número de páginas8
PublicaciónCurrent Research in Food Science
DOI
EstadoPublicada - 14 sep. 2023

Clasificación de Articulo

  • Articulo de reflexión

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q2

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • A1

Citar esto