Managing the lionfish: influence of high intensity ultrasound and binders on textural and sensory properties of lionfish (Pterois volitans) surimi patties

Título traducido de la contribución: Managing the lionfish: influence of high intensity ultrasound and binders on textural and sensory properties of lionfish (Pterois volitans) surimi patties

Annamaria Filomena Ambrosio (Autor Corresponsal), Luis Miguel Jimenez Muñoz (Primer Autor), Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

15 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónManaging the lionfish: influence of high intensity ultrasound and binders on textural and sensory properties of lionfish (Pterois volitans) surimi patties
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)2167-2174
Número de páginas7
PublicaciónJournal of Food Science and Technology - Mysore
DOI
EstadoPublicada - 21 mar. 2019

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q2

ISI- Q Quartil

  • Q2

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto