Mechanical and rheological categorization of food patterns suitable for older adults with swallowing limitation

Título traducido de la contribución: Mechanical and rheological categorization of food patterns suitable for older adults with swallowing limitation

Gabriela Rabe Caez Ramirez (Autor Corresponsal), Katherine Sofia Torres Ortiz (Estudiante de maestría), Luz Indira Sotelo Diaz (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

2 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónMechanical and rheological categorization of food patterns suitable for older adults with swallowing limitation
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)2627-2660
Número de páginas33
PublicaciónInternational Journal of Food Properties
DOI
EstadoPublicada - 21 oct. 2022

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q3

Categoría Publindex

  • A2

Citar esto