Ohmic cooking: Application of a novel technology in pork and influences on water holding capacity, cooking loss and colour

Título traducido de la contribución: Ohmic cooking: Application of a novel technology in pork and influences on water holding capacity, cooking loss and colour

Sussy Cordon Diaz (Estudiante de pregrado), Luz Indira Sotelo Diaz (Autor Corresponsal), Sara Victoria Angel Rendon (Estudiante de maestría), Annamaria Filomena Ambrosio (Segundo Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

26 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónOhmic cooking: Application of a novel technology in pork and influences on water holding capacity, cooking loss and colour
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)1-7
Número de páginas6
PublicaciónInternational Journal Of Gastronomy And Food Science
DOI
EstadoPublicada - 19 jun. 2019

Clasificación de Articulo

  • Artículo completo de investigación

Indexación Internacional (Artículo)

  • SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q2

ISI- Q Quartil

  • Ninguno

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto