Use of electrospinning technique to produce nanofibres for food industries: A perspective from regulations to characterisations

Título traducido de la contribución: Use of electrospinning technique to produce nanofibres for food industries: A perspective from regulations to characterisations

Maria Ximena Quintanilla Carvajal (Autor Corresponsal), Leidy Yineth Ricaurte Puentes (Primer Autor)

Producción científica: Contribución a una revistaArtículo de revisiónrevisión exhaustiva

116 Citas (Scopus)
Título traducido de la contribuciónUse of electrospinning technique to produce nanofibres for food industries: A perspective from regulations to characterisations
Idioma originalIndefinido/desconocido
Páginas (desde-hasta)92-106
Número de páginas14
PublicaciónTrends in Food Science and Technology
DOI
EstadoPublicada - 9 ene. 2019

Clasificación de Articulo

  • Articulo Revision

Indexación Internacional (Artículo)

  • ISI Y SCOPUS

Scopus-Q Quartil

  • Q1

ISI- Q Quartil

  • Q1

Categoría Publindex

  • Ninguno

Citar esto